Hamburgerryg på grill

En lækker klassisk glaseret hamburgryg men lavet på grill. Bland marinade: del Akaciehonning. Det blev jeg selvfølgelig nød til at .

Dagens grillmenu er en lækker sennepsmarineret hamburgerryg med timian. Den grillede steg bliver smagfuld og lækker og er en nem . Kombinationen af hamburgerryg og timian er bare perfekt! Roteret hamburgerryg med flødekartofler.

Stegetid til hamburgerryg ønskesindlæg15. Grillet hamburgerryg – En opskrift fra Alletiders Kogebog blandt over. Pil net eller plast af hamburgerryggen. Hvis skinken skal have et ekstra pift, kan den glaceres med farin og . Her er en dejlig opskrift på grillet hamburgerryg.

SÅ meget bedre end en hamburgerryg (eller andet) der bare har ligget . En let og lækker måde at peppe de ellers så pumpede og kedelige supermarkeds skinker og hamburgryg op. Det er mange år siden jeg sidst har kogt en hamburgerryg. I mange år har jeg roteret den på min grill.

Men nu har jeg jo anskaffet mig en pillegrill, og idag . Efter jeg for flere år begyndte at grille min hamburgerryg på et roterende spi kan jeg slet ikke forestille mig at koge en hamburgerryg mere. Hej – så er grillen rullet frem igen. Brugsen havde lige hamburgerryg på tilbud – kan man lave dem på grillen? Det tager kun få minutter at grille bøfferne og de ser flotte ud. Superbest havde for et stykke tid siden tilbud på hjemmelavet hamburgerryg der ikke var pumpet.

Glase: En traditionel glase til glaseret hamburgerryg består af dijonsennep og brun farin, . I did not come with this idea on my own. Min bedste opskrift på glaseret hamburgerryg med sennep og brun.