Her vogter jeg skilt eget billede

Her vogter jeg skilt klistermærker med billede af din egen hund. Vi laver det ovalt hvis det medsendte billede er egnet til det, . Klistermærket kan bruges både ude og inde til .

Pas på her vogter jeg – med din hund eller kat. Stort udvalg af hundebilleder (dekaler) samt Her Vogter Jeg skilte til din bopæl. Kæmpe udvalg af færdige skilte.

Skal der bare stå her vogter jeg, indgang på eget ansvar hunden.

Men hvad med at få dem med din EGEN hun og din EGEN tekst 🙂 Klik her og se mere. Skilt med et billede af en Sette og teksten: Indgang på eget ansvar. Foto: Venligst udlånt af træværkstedet, Vridsløselille Statsfængsel. Jeg har haft Silke udenpå døren med her vogter jeg-teksten lige. Det er på eget ansvar, hvis man går ind på privat grund.

Nu har jeg søgt og søgt efter et advarsels skilte med teksten Løs hund. Tøj med tryk, Caps med tryk, Krus, Skilte og meget mere. Kan laves med flere hunde også.

Ejendommen virkede velpasset og ordentlig, med eget stativ til affaldsspandene.

Vi stod ud for en låge med et gult skilt med et billede af en schæferhund. Hun pegede mod et lille skilt på bordet. Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål om vores produkter eller hvis du har dit eget design.

Vælg mellem skilt med standard tekst: Her Vogter jeg! Skiltet er fremstillet af laminat, så det kan holde til vejr og vind.