Koldrøgning i weber grill

Ja selv på de transportable grill. Skal du bruge direkte eller indirekte varme til røgning – og hvad er forskellen? Det er den helt fine type og meget velegnet til koldrøgning.

Ved koldrygning bider røgen også bedst på kødet. Jeg har, for så vidt, været godt tilfreds med resultatet, men ind . Koldrøgede svinemørbradindlæg27. Eller bruge en stor papkasse, husk at smulden til koldrøgning ikke brænder, men kun gløder .

Jeg bruger min weber med JBI smoker som røgovn. Jeg har hørt man også kan bruge en weber grill til at koldrøge i, men har endnu ikke prøvet det. Det vil være perfekt, så jeg selv kan koldrøge. Når du nu har en super fin grill skal du da prøve at ryge på grillen. Weber Smokey Mountain (WSM), Brinkmann Smokers og grill, Rent faktisk kan den.

Det kan lyde svært – men det er faktisk ikke svært, at ryge på din Weber grill. Sammenlign priser og læs anmeldelser af Røgning Grill tilbehør. Læg fisken på fiskebakken, inden du lægger den på grillen.

Grillfirmaet Weber melder også om et kraftigt stigende salg af røgtræ og af.

Eftersom han skal koldrøge – altså røge saltet kød eller fisk over . Bemærk der skal ikke bruges grill kul til koldrygning. Jeg læse vidt og bredt på internettet, og bestemte mig for . Så koldrøger man den, hvorefter man lufttørrer den en måneds tid. Ja det lyder måske som meget tid at bruge på .