Lav selv bagesten

Hej, Jeg snublede over denne artikel, og besluttede mig for, at det ville være en perfekt julegave til mor og far. Nogen der har erfaringer at dele? Og meget gerne anbefalinger til .

Et af de bedste tricks er en bagesten. Man kan købe bagesten mange steder, men de er sjældent helt optimale. Så jeg har fundet på nogle tricks selv så jeg kan . Jeg har ikke selv prøvet at benytte en pizzasten på en kulgrill og en .

Mange steder kan man købe pizza-bagesten, som skulle gøre ens pizza til en rigtig stenovnsbagt pizza. Dumsmart bagesten giver slatne pizzaer. Lav pastasaucen fra verdens bedste restaurant.

Med en bagesten fra Weber udvider du din grills muligheder. Det siger sig selv, at sådan noget mel skaber det bedste grundlag for en god . Lav din egen lækre pizza på grillen – nemt og med minimal forberedelsestid. Med en pizzasten kan du lave pizza på både gas– og kuglegrill. Jeg lægger altid mine pizzasten på grillen ved lav varme men da jeg . En Weber pizzasten er med til at give .

Dejen har vi selv prøvet at lave. Brug altid en bagesten, når du bager brød. Hvis du ikke bruger bagesten skal du bare lade bageplade varme med op så den er helt . Vigtigtt : Lav et par forsøg, eller prøvekørsler, for at finde de rigtige indstillinger for din ovn og.

Bagestenen lægges oven på grillristen. Men selv når der kun er to personer, er det også meget praktisk !