Planteplaneter lav selv

Jeg ved næsten intet bedre, end at blive beriget med en ny plante som jeg ikke selv har, og måske ikke engang har kendskab til. Kokedama, planteplanet eller en mosbold til din hængende have. Læs min guide og se hvor let det er selv at lave .

Er du, som jeg, pjattet med planter der stort set passer sig selv? Så vil du elske denne DIY, for planten skal slet ikke have vand. Pingback: DIY: Sådan laver du din egen planteplanet. Jeg har selv haft en pelargonie, som blomstrede fint over sommeren, .

Er nemlig alt for nærig til at købe en planteplanet – tænk hvis den dør efter et par uger…. Jeg er selv pivstolt over mit endelige produkt. Lav selv en hængende urtepotteskjuler. I mit projekt med planteplaneterne har jeg blandt andet arbejdet med at.

Jeg har to en mellem og en lille Planteplanet, som indtil videre hænger. Selv en mand kan vande en Planteplanet. Så herunder følger min ydmyge og selvlærte vejledning til at skabe de . Mobiler af messing og marmor fra planteplaneter.

Boligen, Bogtips, Grøftekanten, Gør det selv, Haven, Hvor tager vi hen, Køkkenet, Tips. Lav nye planter med stiklinger. Mentale supermænd: I år har Frømandskorpset presset sig selv til det. I KØKKENET: Smid fennikel på grillen og lav det til en lækker.

Lav sjov med vægdekorationen og gør børneværelset kreativt. Lav store silke papirs blomster og hæng dem ned fra loftet. Planteplaneter er håndlavet af Kaja Skytte, der egentlig er arkitekt, men hun har tydeligvis et . Lav pongponger af silkepapir og bind på en snor.

Så hvis du skal lave omelet el. Varenummer: Novel Cabinet Makers Stock Reol Lav Sort. Jeg er desuden faldet pladask for Kaja Skyttes fine Planteplaneter, som virkelig er helt unikke og meget fine – nu må vi se, om der kan blive .