Skimmelsvamp i min lejlighed hvad gør jeg

Hvad skal udlejeren foretage sig? Du er altid velkommen til at stille mig spørgsmål via min hjemmeside, som jeg kan . SÅDAN UNDGÅR DU SKIMMEL Gode råd.

Bliv klogere på, hvad skimmelsvamp er, og hvordan du skal sippe af. Hej jeg har en probleme med mit lejlighed jeg har svampe og skimmel mit venduer er. Jeg er lidt bekymret jeg har et eller andet grønt under min skraldespand.

Kan vi opsige lejlighed øjeblikkeligt!

Lejer får lejen nedsat efter skimmelsvamp – politiken. Lejer-får-lejen-nedsat-efter-skimmelsvamp14. Men set med mine øjne er det her en yderst vigtig og principiel. Og det er lidt af et mareridt, for det betyder, at man skal lytte til, hvad.

Lange bade uden udluftning og tøjtørring indendørs kan sskabe skimmelsvamp, som gør mange . Formålet med artiklen er at gøre udlejere opmærksomme på. Hvis lejer har mistanke om skimmelsvamp, skal udlejer undersøge . MEn er der en her, der kender mine rettigheder ? De er jo inficeret med svampesporer – hvad gør jeg med dem ?

Min søn og min kæreste er ved at sælge deres andelslejlighed på kvadratmeter, og nu. Jeg mener ikke at det er tilfældet, hvad angår en andelslejlighe men. Helt sikkert skimmelsvamp IGEN! Er der noget jeg kan gøre for at stå bedre med min sag? Og se på din lejekontrakt hvad du er ansvarlig for af vedligeholdelse.

I min gamle lejlighe var LLO indblandet. I min lejlighed satte de bare nyt tapet op og malede over og så lejede de den ellers ud igen til en. Jeg havde hørt om Lejernes LO, men vidste ikke, hvad de egentlig gør.