Sølvfisk i sengen

Frisk luft og tørre rum er det vigtigste middel mod de små skinnende dyr, der iler hen over gulvet, så snart du tænder lyset. Jeg har mange sølvfisk overalt – i havregrynene, sengen, skåle i køkkenskabe osv. Lufter meget u men problemet er nok opstået pga. Sølvfisk – også kaldet sølvkræ eller ovnfisk.

De kan være yderst generende, hvis de findes i stort antal. Der findes en effektiv bekæmpelse med garanti. Har du fået besøg af den lille sølvfisk? Se her hvad det betyder og hvordan du kan foretage bekæmpelse af sølvfisken.

Drøner der også små, aflange, sølvfarvede dyr rundt på dit badeværelse? Så har du sikkert fået besøg af sølvfisk. Da jeg flyttede ind var der sølvfisk i soveværelset. Nu har de bredt sig til det meste af lejligheden. Hvad skal jeg dog stille op mod disse små . Dyr der hopper i sengenindlæg5.

Sølvfisk – Trendsales Magazinemagazine. Nu er der så begyndt at komme sølvfisk, og de driver mig til vanvid. Jeg er bange for vi er ved at få et klamt problem. Min veninde har fundet sølvfisk ihendes søns seng og tøjskab og syntes virkelig.

Så vidt jeg ve er sølvfisk ikke specielt farlige eller beskidte. De fleste af os har set en sølvfisk pile hen over badeværelsesgulvet og søge tilflugt i et afløb.