Fodbold kage fondant

Man kan vælge at lave sin egen fondant, men jeg har taget den hurtige løsning og . Vi har fodbold bageforme, udstikkere, kagelys oma. I denne kategori finder du vores udstyr til den perfekte fodbold kage.

Og jeg vidste også, at så skulle jeg lave en fodboldkage til min svoger! Jeg har aldrig lavet runde kager før, og jeg har heller ikke arbejdet . Her finder du dine fodbold kage produkter.

På fondant og marcipan anbefales det at pensle lidt vand på overfladen, hvor motives skal placeres. AGF-kage af River fra Den Store Bagedyst. Lav denne kage til din drengs fødselsdag!

Kagen er et stensikkert hit til børnefødselsdagen og har en perfekt smag. Der er stor forskel på fondant og skal du bruge en fondant til overtræk af kager, er denne fondant meget velegnet. Den er utrolig lækker at arbejde med og ikke . Sådan gør du: Før grøn fondant rundt om kagen. Lav din egen kreative fodboldkage med jordbærcreme – med marcipan, hvid- og mørk chokolade.

Se Odense Marcipans lækre opskrift her.

Flot grøn fodboldbane til kagen. Printet er fuld spiseligt og lavet af sukkerprint. Kage: Ælt sukker og marcipan sammen og tilsæt det bløde smør lidt efter lidt til en jævn masse. Den dér fodboldkage, som Peter meget tydeligt havde bestilt, ligner. Du kan godt lave en smuk lagkage på én dag, men det er bedst, hvis du laver kagen over tre dage.

På dag ét eller om formiddagen . Pynten er lavet af fondant og lidt sukkerperler. Han er også ret vild med kager, og da han for nylig havde fødselsdag, spurgte jeg ham, om jeg.